inwido

Nyheder


Inwido køber Pro Tec Vinduer Nyheder, 29. april 2011

Inwido, Nordeuropas største leverandør af vinduer og døre, kan i dag annoncere opkøbet af samtlige aktier i det danske familieejede vinduesfirma Pro Tec Vinduer A/S


Fra venstre direktør for PRO TEC Nikolaj Haulrik, direktør for Inwido Danmark Mads Storgaard Mehlsen, direktør for PRO TEC Joakim Haulrik, udviklingschef for PRO TEC Bjarne Haulrik og HR-chef Jonna Haulrik

Pro Tec, der blev stiftet af Bjarne Haulrik i 1993, producerer og sælger vinduer og døre i træ/alu og træ/glasfiber, som afsættes til det danske og engelske marked.

Hos Inwido forventer man, at investeringen vil styrke koncernens platform med muligheder for udvidelse samt opnåelse af synergier inden for den nuværende organisation:

- Med opkøbet af Pro Tec opnår vi en tilgang til produkter, der ligger i toppen af markedet hvad angår design og energi, hvilket er vigtigt i et presset marked som vinduesmarkedet i Danmark. Samtidig opnår vi en tilgang til stor viden, som kan udnyttes – ikke kun i Inwido Denmark men også i resten af Inwido-koncernen, vurderer Mads Storgaard Mehlsen, der er adm. direktør i Inwido Danmark.

Hos Pro Tec, der beskæftiger ca. 140 medarbejdere, ser man frem til at blive en del af Inwido-koncernen, hvilket åbner nye muligheder for vækst i Holstebro-virksomheden, der i 2010 omsatte for godt 170 mio. kroner:

- Vi glæder os til samarbejdet med Inwido, og forventer os meget af de muligheder det byder på, herunder adgangen til en række nye salgskanaler. Som en del af Nordeuropas største vindueskoncern ser vi virkeligt gode muligheder for et frugtbart samarbejde, udtaler Pro Tec’s to direktører Nikolaj og Joakim Haulrik.

Handlen afventer nu den endelige godkendelse fra konkurrencestyrelsen.

 Download pressefoto

29. april 2011 - Kilde: Wood Supply, Inwido og Pro Tec Vinduer
Tilbage

Nyheder


PRO TEC Xframe vinduesdesign - profilsnit

Kontakt

PRO TEC VINDUER A/S
Nybovej 34
7500 Holstebro
Tlf.: +45 9741 3077
Fax: +45 9741 3060
E-mail: protec@protecvinduer.com

Interesseret i at vide mere?

For vores erhvervskunder
 Kontakt vores salgsafdeling